Lindblom media 

 

Här hittar du samtliga artiklar, poddar, filmer, visualiseringar och boktips

Artiklar
Ledningsgruppen

Ledningsgruppen

I de flesta ledningsgrupper sitter välutbildade, begåvade och engagerade människor. Förutsättningarna för en effektiv grupp borde vara utmärkta, men det är de inte. Ledningsgrupper tycks fungera sämre än grupper i övrigt. Hur kommer det sig?

Artiklar
Självattack
SELF

SELF

Har du upplevt skam? Hur känns den känslan? För en del är det ett uthärdligt obehag som manar till att göra om och göra rätt. För andra liknar det mer en inre misshandel. Vi tittar närmare på kursveckan SELF och tankarna bakom programmet.

Artiklar
Att ge upp

Att ge upp

Om chefens två verktygslådor: Den första handlar om att ta tag i saker, handlingskraft och aktivitet. Den andra handlar om att släppa taget, inte ha kontroll, att låta det sker ske, att låta grupper och individer göra egna val och om att... ja, ge upp.

Filmer

Filmer
The Human Element | deltagare
Vad säger deltagarna?

Vad säger deltagarna?

"En enormt positiv upplevelse", "Jag har blivit mer ärlig mot mig själv, och när jag är ärlig mot mig själv så blir jag bättre", "Konkreta verktyg för att förstå mig själv", "Har gett mig förutsättningar för att leva ett bra liv", "En kurs jag kan rekommendera alla".

Podradio

Visualiseringar

Visualiseringar
Dörren till ditt barndomsrum
Visualisering – rummet

Visualisering – rummet

Visualisering, uppläst av Måns, som syftar till att stärka kontakten med sig själv. Hos många, men inte alla, väcker den starka känslor av närhet och kontakt men också av sorg och saknad. Förbered dig på en stark och känslomässig upplevelse.

Boktips

Boktips
Depphjärnan

Depphjärnan

Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra? Med den frågan som utgångspunkt tar Anders Hansen med oss genom den senaste hjärnforskningen och översätter den till praktiskt kunskap. Precis sådant som jag gillar!

Boktips
Förundranseffekten

Förundranseffekten

Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Förundran kan ge dig gåshud och välbehag, men också minska oro och stress, göra dig mer generös och engagerad och kanske till och med dämpa inflammationer.

Share This