Self

SELF är en fördjupningskurs för dig som gått The Human Element®. Det handlar om den längsta och viktigaste relationen – relationen till dig själv.

SELF

– Lindblom Consultings The Human Element fördjupning

 

Lyssna på vår pod om våra inre kritiker

 

Se Måns prata om stress och hur ängeln som verktyg kan minska stressen.

Just för att självrelationen både är osynlig och självklar är det lätt att blunda för hur mycket den påverkar allt vi gör och upplever, alla andra relationer vi har och alla våra prestationer.

Vi har heller inte så mycket att jämföra med – sällan får vi möjlighet att kliva in i någon annans huvud och lyssna på hur det låter där. Tänk om det låter helt annorlunda? Lugnt, kärleksfullt, nyfiket, utforskande, respektfullt. Eller dömande, stressande, irriterat, som en rättegång med krav och anklagelser vi aldrig skulle riktiga mot någon annan?

Under SELF- kursen blir den inre dialogen och de olika inre drivkrafterna synade och utmanade. Vad är egentligen sant? Vilka tankar och känslor ska jag lita på? Vad gör jag med de inre krafter som faktiskt skadar min självrelation?

Utformning

  • Allra först delar vi erfarenheter från The Human Element – samtliga har gått den kursen vilket snabbt skapar tillit och djup i kontakten.
  • Dag 1 och 2 närma vi oss och utforskar de olika drivkrafter, budskap och sanningar som bor i oss.
  • Dag 3 och 4 utmanar och konfronterar vi de drivkrafter och budskap som visar sig inte tåla en sanningsgranskning.
  • Dag 5 tittar vi framåt och förbereder oss på utmanande situationer och relationer.

Du känner igen metodiken från The Human Element veckan: Visualiseringar, feedback, icke-verbala övningar, rollspel och teoriavsnitt.

SELF är utvecklat av Måns Lindblom, leg psykolog, LHEP (Lic Human Element Practitioner). Det bygger vidare på teorin och metodiken från The Human Element, skapad av den amerikanske psykologen Will Schutz, Ph D.

Share This