Vad säger deltagarna?

”Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig och jag var även lite skraj för vad jag skulle finna inuti mig. Men jag kom hem med en känsla av öppenhet och värme. Veckan som helhet var en berg-o-dalbana för mig. Starka upplevelser och insikter om sig själv. Något som jag kommer bära med mig resten av mitt liv.”

”Ett särskilt tack till dig Måns för strålande handledning i förra veckan. Energi, allvar, humor, kompetens – du spelar med full hand. Det var ett nöje att ha dig som guide på den resan som THE-utbildningen var.”

”Jag tycker att det är helt amazing att ni mer ert koncept, era personligheter och en grupp människor som inte setts innan kan skapa sådan trygghet och ge så mycket kärlek. Det var kul, skitjobbigt, underbart, fruktansvärt och med ett ord så var det wow. Har känt mig så lugn inombords hela helgen och nu ska jag försöka bibehålla den känslan.”

”Jag har gått flera ledarskapsutbildningar, haft en coach och i unga år gått i terapi. Den här kursen har gjort störst skillnad för mig då man inte ”funderar sig fram” till vem man egentligen är utan upplevt det. Jobbigt och givande.”

”Upplevelserik vecka där jag såhär 5 veckor efter avslut känner att den bara ger mig mer och mer för varje dag som går. Då tyckte jag ändå att jag åkte till kursen med hyfsat god självinsikt men i denna kurs fick insikterna ett helt annat djup och med det också en möjlighet att på ett helt annat sätt förstå mig själv, bli snällare mot mig själv men också kunna ändra strategier såväl privat som professionellt. Många av mina relationer har redan fördjupats då jag öppnat upp på ett helt annat sätt än jag tidigare gjort. Det är både läbbigt, ovant och skönt.”

”Mycket givande dagar som kommer att resultera i en varaktig förändring avseende det som jag ville arbeta med. Känns skönt! Vi fick en mycket fin gruppdynamik. Mossbylund levererade – bra rum, god mat och ett skönt spa att kunna utnyttja på kvällen.”

Kursen var oerhört betydelsefull och utvecklande och jag känner mig som en lite bättre version av mig själv. Jag fick syn på mig själv och min omgivning. Jag har fått nya färdigheter för min fortsatta vandring – yrkesmässigt och privat. Konkret händer det dagligen scenarion där jag känner att jag kan vila i den ökade insikten som föddes under v. 47. Ni två kompletterar varandra på ett mycket trevligt sätt.

”Tack för en fantastisk vecka, både lärorik och rolig! Nu är jag nyfiken på hur man kan jobba med den där inre förrädaren men det dröjer nog något år innan jag får igenom en sån kurs hos min chef. Vilken tur vi hade att vi så på håret hann gå kursen innan Sverige stängde ner!”

”Har gett mig saker att fundera vidare på och verktyg som jag kan använda i vardagen.”

”Jag är imponerad över Måns förmåga att navigera i de olika situationerna som uppstod och med hans erfarenhet kunna navigera i huvudet på oss deltagare på ett kusligt pricksäkert sätt. Jag hade inte velat ha någon annan kursledare som ledde kursen! 5 stjärnor av 5 möjliga!”

”Tusen tack för att jag fått vara del av denna kurs samt träffa alla fina människor, kursledare och deltagare.”

”Jag är så tacksam för den här veckan. Så spännande, smärtsamt, utvecklande och vackert. Tack för er kärleksfulla och kloka handledning!”

”Ett stort tack för en mycket värdefull vecka! Jag är tacksam för att jag fått uppleva kursen The Human Element med er Måns och Alla som ledare. Ni tillsammans med alla deltagare skapade en trygg och lyhörd miljö för mig att upptäcka mer av mig själv i, där även de tyngre upplevelserna fick utrymme men utan att det blev obehagligt.”

”Väldigt intensiv och underbart matnyttig. Det har tagit på psyket att hålla igång så som vi har gjort, men det känns samtidigt väldigt bra. Det känns väldigt lyxigt med två handledare vilket ger en trygghet i att man alla får total uppmärksamhet utan att försvinna i mängden.”

”Vill tacka er båda för en oerhört givande vecka som jag verkligen behövde. Väldigt omvälvande att öppna upp mig och ge allt av mitt inre. Saknar er!”

”Mycket välstrukturerad och givande kurs med många olika moment för att förstå helheten.”

”Jag känner mig mer accepterande av mig själv och jag känner att jag förstår andra bättre efter kursen. Jag jobbar för att förändra mig tillbaka till en positiv och gladare person och denna kursen hjälpte mig ta ett milslångt kliv på vägen.”

”Känslosamt och stärkande på samma gång.”

”Starkt möte med andra individer som också vill utforska och jobba med sina känslor, rädslor och beteenden. Tryggt att ha er som handledare på denna vecka!”

”Utbildningen är fortfarande under bearbetning i både kropp och knopp, vilket är ett gott tecken på att den rört runt lite. Precis vad jag behövde. Mycket reflektion kring egna beteenden och för min del ofärdiga tankar om vad som är mitt nästa steg i livet. Tack, till er båda och på återseende :)”

”Den var väldigt givande och jag blir ännu mer nyfiken och intresserad av mig själv 😉 och hur jag kan arbeta med att förändra det som kan ställa till det för mig.”

”Fantastisk värdefull för mig!”

”Jag är väldigt nöjd med kursen men hade hoppats att man på fredagen vid hemresa skulle fått med sig lite mer individuella verktyg. Nu kändes det som det måste bli en fortsättning och så upplevde jag inte beskrivningen av kursen när jag bokade den. Jag förstår att det man ”går igenom” under kursen skiljer sig väldigt mkt åt från individ till individ beroende på hur mkt man processat sig själv tidigare och att det gör det svårt för er som kursledare men ngn mer individfeedback hade varit till hjälp.”

”Svårt att sätta ord på det, men det känns som att den på många vis kommer vara en brytpunkt i livet.”

”Mycket mycket givande. Kommer att ha med denna utbildning i hela livet.”

”Ni två som team och ert fina samspel var A och O för hur lyckat detta blev. Ni är oerhört bra men tillsammans blev det super! Kursen var som en milstolpe jag inte visste att jag behövde. Att släppa murarna öppnade för så många svar men också för ännu fler frågor. Jag vandrar nu i känslorna svag men också stark.”

”Det är en omvälvande kurs på flera sätt och veckan är något av en berg- och dalbana känslomässigt. Kurser har gett mig verktyg och nya synsätt att ta mig an min framtid och mitt fortsatta liv. Privat, i relation till andra och i jobbet. Jag har återknutit kontakten med mitt inre jag och upplever att jag därmed fått ett rikare liv. Tack för att ni gör mig mer tillgänglig för mig själv!”

”Jag har fått en nystart i livet efter sisådär 40 år av självförnekelse, så givande är bara förnamnet.”

”Hej Måns och Alla, jag är otroligt imponerad över ert engagemang och intresse rakt igenom hela kursen. Jag känner mig väldigt priviligierad att få ha varit deltagare denna kurs som ni utförde med bravur från början till slut. Stort stort tack för att ni hjälpt mig komma vidare med mina begränsningar jag haft i livet och synliggjort saker jag inte visste fanns inom mig.”

”Oerhört givande och tankeväckande. Inramningen och och blandningen av teori och övningar med styrning av Måns trygga tydliga hand ledde till intressanta insikter om mig själv på riktigt, även om man gått ledarskapsutbildningar med fokus på den egna individen förut. Längden på kursen behövdes för att hinna både få insikter och landa i dem lite, samt för att intrycket nu i efterhand ska ha gjort ett tillräckligt starkt intryck för att man inte ska kunna ”skaka av sig” och bara gå vidare som förut, utan faktiskt arbeta vidare. Övningarna var lagom nivå när det gäller den konfrontativa delen (det kändes, men det positiva fokuset behölls ändå ) vilket känns mest uppbyggligt och därmed användbart i strävan att växa som människa. Tack.”

”Vilken resa! En kraftfull start på resten av livet. Mycket insikter kring mig själv och mig själv i förhållande till andra. En krävande kurs, men ändå mjuk och trygg i en förunderlig kombination.”

”Dominanslinjeövningen gav mig troligtvis ett revbensbrott – men jag är lika glad för det – skulle inte vilja ha den ogjord! Lärde mig dock att inte alltid vara så envis!!”

”Jag tycker att du Måns har en fantastisk förmåga att känna in/se/sätta ord på processerna som pågick. Din värme, humor och omsorg skapade en trygghet i gruppen. Att du och Alla kompletterar varandra så fint, bidrog starkt till att veckan blev så utvecklande.”

”Kursen gav mig ett bra verktyg för att kunna börja titta på mig själv och finna vägar för mitt eget ”förbättringsarbetet”. Kanske att jag skulle vilja ha fått in en kort avslappning/meditationsstund under dag 3, 4 då de var de mest psykiskt krävande dagarna. En form av recharge av hjärnan. Lättare att göra det lärarledd än på egen hand.”

Share This